Gå til indhold
Frihandelsaftaler

Toldeftersyn giver konkurrencefordele

Efter en toldgennemgang af The Trade Council opnåede GripFixer konkurrencefordele både på EU-markederne og på markeder uden for EU.

GripFixer er en dansk SMV, der sikrer korrekt håndstilling på ketcher og bat i badminton, tennis og padel. De senere år er GripFixer blevet en succes på flere forskellige markeder, fordi mange klubber og spillere i Danmark og udlandet har set fordelen i at sikre en korrekt håndstilling både som nybegyndere og som øvet ketcher-spillere.

For at afdække mulighederne på flere markeder med frihandelsaftaler, fik virksomheden sammen med The Trade Councils Market Access Team dannet et billede af udgifter ved eksport og produktion i lande uden for EU. Market Access Teamet fandt satserne for told og afgifter i EU, og ikke mindst told for eksport mellem tredjelande uden for EU. 

quote ikon
”Jeg fik afdækket vores told og øvrige krav på flere markeder, og dermed skabt et godt overblik over told, afgifter og oprindelseskrav. Det har været en stor hjælp i min planlægning af nye markeder og valg af sourcingland. Egentlig lyder handelsaftaler ikke som noget en mikro-virksomhed som min har energi til at bruge tid på og drage fordel af. Med hjælp fra Market Access teamet fik jeg øjnene op for, at også en lille virksomhed med begrænset eksport og sourcing kan drage fordel af de lavere toldrater i EU’s mange handelsaftaler.”
Morten Dannerfjord CEO & Inventor, GripFixer
Play video
Hør Morten Dannerfjord fortælle om GripFixer og erfaringen fra samarbejde med The Trade Council/Market Access Teamet.

Vil du vide mere om dine muligheder? 

Kontakt vores Market Access Team.

Loading...