Gå til indhold
Singapore

One-stop-shop inden for maritime serviceydelser vejrer morgenluft på det singaporeanske marked

Hjulpet på vej af The Trade Councils stærke netværk i Singapores maritime sektor er danske Allset godt på vej til at søsætte et dedikeret salgskontor i bystaten. 

Singapore er på mange måder et naturligt valg for eksportlystne danske maritime virksomheder med grønne løsninger. Danmark har sat ambitiøse klimamål på tværs af industrielle sektorer og i høj grad inden for skibsfarten. På tilsvarende vis søger Singapore at transformere den maritime sektor med en overordnet målsætning om at blive en af verdens grønneste byer. 

Den maritime handel mellem Singapore og Danmark er i forvejen stor og har potentiale til at vokse yderligere, da Singapore er en af verdens travleste havne og bunkering hubs. Med sammenlagt 160.000 ansatte og som hjemsted for omkring 5.000 virksomheder, organisationer, og tilmed store skibsværfter, udgør den maritime sektor 7 pct. af Singapores BNP.

For at skabe det nødvendige beslutningsgrundlag for Allset i forhold til etablering på det singaporeanske marked hjalp The Trade Council virksomheden med at identificere relevante interessenter og arrangere møder med potentielle kunder og samarbejdspartnere - herunder ”Maritime and Port Authority of Singapore” (MPA), som svarer til Søfartsstyrelsen i Singapore.

quote ikon
"Singapore er kendt for at være hele verdens maritime hub. Når vi kigger på Singapore, ser vi en omspændende lokal havneflåde, central bunkering hub, og en generel høj aktivitet inden for alt maritimt. Der er meget stort fokus på grøn omstilling og nyudvikling i det maritime, så vi ser Singapore som at være ”the place to be”, hvis vi skal nå langt med vores løsninger og services inden for det maritime. Den åbne, internationale og velkommende kultur er også nogle af de vigtige elementer i vores interesse for at etablere forretning i Singapore. Ydermere er Singapore strategisk godt placeret i forhold til de oceaniske og asiatiske regioner, hvor vi oplever stor fremgang og aktivitet inden for den igangværende og fremtidige maritime omstilling." 
 
Jonas Vendel Salgschef, Allset
Møde mellem Allset og  The Trade Council.

EN DANSK ONE-STOP-SHOP

Allset er en dansk virksomhed med kompetencer inden for elektriske installationer, elektronik, instrumentering, og ingeniørarbejde i den maritime sektor. Virksomheden blev grundlagt med et løfte om at levere innovative, pålidelige og reelle serviceydelser inden for et bredt spænd af industrielle segmenter, såsom maritim, offshore, vedvarende energi samt forsvar.

Allset opererer efter et princip, hvor ingen opgave er for stor eller for lille, så kunder og partnere altid kan komme med en problemstilling, som Allset hjælper med at løse. Transparens, fleksibilitet og gode relationer er tre nøgleelementer i forretningsmodellen.

Det naturlige valg

Samarbejdet med The Trade Council var et naturligt valg for Allset, og det efterfølgende samarbejde har været en god oplevelse for virksomheden, idet det har budt på en fin kombination af behageligt, professionelt og kompetent samarbejde, fra start til slut. Allset fremhæver bl.a. The Trade Councils hurtige responstid til trods udfordringer med tidszone, rækkevidde til store og spændende potentielle kunder, og den mærkbare og reelle interesse for at bringe Allset frem i lyset.

quote ikon
"Den danske ambassade og The Trade Council virkede som den naturlige tilgang til at øge vores synlighed og samarbejde i Singapore. Som nævnt er Allset drevet af gode relationer og høj fokus på at være reelle i det vi foretager os, så et samarbejde med The Trade Council virkede som det bedste sted for os at starte, for at viderebygge på vores muligheder i regionen."
Jonas Vendel Salgschef, Allset

The Trade Council skabte det nødvendige beslutningsgrundlag 

Allset og The Trade Council i Singapore startede i efteråret 2021 samarbejdet om at afdække forretningspotentialet i Singapore ved at holde indledende møder med relevante skibsejere, skibsoperatører, skibsværfter og lokale distributører.

På grund af The Trade Councils kendskab til det lokale økosystem og gode netværksforbindelser fik Allset mulighed for at starte indledende drøftelser med relevante beslutningstagere fra udvalgte virksomheder og interessenter i Singapore. The Trade Councils rådgivere arrangerede bl.a. møder med Ocean Sourcing, Swire Shipping, Association of Singapore Marine Industries (ASMI), og Maritime and Port Authority of Singapore (MPA).

I marts 2022 landede Allset virksomhedens første ordre i Singapore og næste naturlige skridt bliver åbning af et kontor i Singapore til betjening af kunder i regionen.

Vil du vide mere?

Kontakt vores kompetente rådgiver på markedet.

Loading...