Gå til indhold
BOSTON

ICDK BOSTON ÅBNER DØRE FOR GUBRA

Med Innovation Centre Denmark i Boston som partner har CRO virksomheden Gubra styrket deres position på det amerikanske CNS og nyresygdomsmarked.  
For at styrke Gubras position inden for behandlingsområderne i CNS og nyresygdomme i USA, hjalp Innovation Centre Denmark i Boston (ICDK Boston) det danske firma med at identificere relevante virksomheder og sætte møder op med potentielle samarbejdspartnere. 

Projektet resulterede i, at Gubra fik stiftet kontakt til flere amerikanske firmaer, som efterspurgte deres CRO (contract research organisation) kompetencer inden for nyresygdomme feltet - bekendtskaber der også har lagt grunden for potentielle fremtidige partnerskaber. Det er et igangværende projekt, der blot har været undervejs i et år, men hvor ICDK Bostons indsats allerede er kommet til udtryk og har vist resultater. 

Gubra - En erfaren CRO virksomhed
Med over ti års erfaring er Gubra kendt som et veletableret og velrenommeret CRO firma og især inden for metaboliske sygdomme, står virksomheden stærkt. I årenes løb har Gubra også akkumuleret ekspertise inden for andre terapeutiske områder såsom CNS og nyresygdomme. I dag har virksomheden hovedkontor i Danmark, men sælger primært CRO-tjenester til kunder i USA.
quote ikon
Gubra Drager fordel af deres gode ry og lange erfaring inden for præklinisk forskning. Det har været fantastisk at se virksomheden udvide deres forskningsområder og at kunne hjælpe dem med at identificere nye muligheder i USA.
Alexandre Blanchot Innovation Officer, ICDK Boston

Store ambitioner I et konkurrencepræget marked

Gubra er i årenes løb steget signifikant i vækst og har fået etableret en stærk pulje af partnere og kunder inden for deres ekspertiseområder. At tiltrække nye kunder og partnere, parallelt med at igangsætte nye forretningsområder, har vist sig at være en udfordring for Gubra - specielt i en periode, hvor forretningsrejser ikke har været mulige.

Nordamerika er verdens største marked for pharma og biotech forskning og dermed er det også et strategisk mål for CRO virksomheder som Gubra at blive etableret her. Dog er udenlandske CRO-virksomheder ofte afhængige af deres omdømme og relevante henvisninger for at kunne etablere sig på dette marked - hvorfor de kontaktede ICDK Boston.

’Boots-on-the-ground’ med ICDK Boston

Gubra og ICDK Boston var for første gang i kontakt i foråret 2020, som gav anledning til deres første projekt i USA. Målet var at identificere kunder, potentielle partnere og overordnede markedsmuligheder for virksomheden inden for CNS og nyresygdomme området i USA.

Som Gubras samarbejdspartner åbnede ICDK Boston dørene for dem på det amerikanske marked og faciliterede relevante forretningsmøder, der hjalp virksomheden med at få forbindelse til og starte indledende drøftelser med både mellemstore og større bioteknologiske og farmaceutiske virksomheder. Eksempler på disse inkluderer Cyclerion Therapeutics, Eisai, Grünenthal, Agios, Akebia Therapeutics, Goldfinch Bio, Axcella, Mediar Therapeutics og Acadia Therapeutics, blandt andre.

ICDK Boston drager fordel af kendskab til det lokale økosystem og netværk samt muligheden fysisk og virtuelt at kunne mødes med relevante interessenter på vegne af danske virksomheder. Gubras samarbejde med ICDK Boston var med til at skabe nye muligheder for virksomheden og styrke deres position i på det nordamerikanske marked.
quote ikon
ICDK har været en stor hjælp til at spejde og forbinde os med nye forretningspartnere. Vores engagement med ICDK Boston teamet gjorde det muligt for os at udvide vores nyeste forretningsområde i USA under en tid, hvor dette overordnet var ekstremt vanskeligt at gøre.
Mette Viberg Østergaard Principal Scientist, Kidney Disease and Pharmacology, Gubra

Hvordan kan ICDK boston hjælpe din virksomhed?

ICDK Boston er danske virksomheders repræsentant eller ”boots-on-the-ground” i nordøst USA. Vi hjælper danske virksomheder med at udforske muligheder i dette geografiske område, som er kendt for dets førende position inden for blandt andet Life Science sektoren.
Som partner for jeres virksomhed har ICDK evnen til at bringe ressourcer i spil og muligheder på bordet forbundet med vores status som en dansk mission. Vi kan derfor opbygge netværk og hjælpe med at forbinde vores kunder med vigtige beslutningstagere i både den offentlige og private sektor. ICDK Boston skaber værdi ved at initiere forretningsmøder og skabe forbindelser, der gør det muligt for virksomheder at skabe værdifulde partnerskaber og få indsigt i deres specifikke markedsmuligheder. 
Loading...