Gå til indhold
Indien

Grønt og langvarigt partnerskab hjalp ROCKWOOL til Indien

I samarbejde med The Trade Council har ROCKWOOL succesfuldt udvidet deres forretning til Indien med løsninger, der kan mindske det indiske energiforbrug på en bæredygtig og sikker måde.
Indien er et land i rivende økonomisk vækst. Det grønne strategiske partnerskab Danmark og Indien indgik i 2020, placerer Danmark i en særposition i forhold til at levere grønne løsninger til det indiske marked. Det giver danske virksomheder en unik mulighed for at udnytte det eksportpotentiale, den indiske vækst giver. 

Én af de virksomheder der succesfuldt har samarbejdet med The Trade Council i Indien er ROCKWOOL, som er verdensførende inden for stenuldsisolering. ROCKWOOL og The Trade Council indgik samarbejdet tilbage i 2011 for at styrke virksomhedernes langsigtede forretningsstrategi og drift i Indien. 

Den danske isolationsproducent har i dag over 300 ansatte i Indien, hvor de leverer isolationsløsninger i topklasse til den indiske befolkning. Kombineret med det grønne partnerskab og Indiens ambitiøse mål for den grønne omstilling, er vejen banet for en langsigtet og bæredygtig eksportmulighed for den danske isoleringsproducent. 

Et vækstpartnerskab mellem Danmark og Indien

ROCKWOOL søgte assistance hos The Trade Council for at synliggøre deres tilstedeværelse i et i forvejen succesfuldt forretningsmiljø. Gennem et omfattende indiske netværk, har The Trade Council hjulpet den danske virksomhed med at få forbindelse til relevante indiske aktører inden for både den private og offentlige sektor. Som et resultat af samarbejdet har ROCKWOOL placeret sig endnu tungere på indiske marked, og deres løsninger er blevet spredt til en bred gruppe af potentielle og nye samarbejdspartnere.


Helt konkret har The Trade Council for nyligt faciliteret et netværksarrangement, hvor stenuldsproducenten kunne præsentere fordelene ved deres stenuldsisolering. Arrangementet resulterede i større interesse fra nye og nuværende kunder samt mediebevågenhed fra lokale indiske medier.

 

I et interview med de indiske medier satte den danske ambassadør Freddy Svane desuden ord på de fordele, indiske aktører kan få gennem det ’Grønne Strategiske Partnerskab’ og et samarbejde med ROCKWOOL.  
quote ikon
"ROCKWOOL anerkender behovet for social trivsel på et professionelt, personligt og offentligt niveau gennem virksomhedens produkter. Det var skønt at have ambassadør Freddy Svane til arrangementet, hvor han viste sin støtte til denne sag."
Mr. Vinay Pratap Singht Direktør for ROXUL ROCKWOOL

Hvad kan jeres virksomhed få ud af et samarbejde med The Trade Council? 

ROCKWOOL er et fremragende eksempel på et dansk-indisk samarbejde, der kan sikre en bæredygtig økonomisk vækst til gavn for begge parter. ROCKWOOL valgte at samarbejde med The Trade Council, fordi de vurderede, at de kunne skabe den mest effektive og største værdi for virksomheden i deres fremtidige forretningsaktiviteter i Indien og er derfor et godt eksempel på de unikke muligheder der er for at udnytte et attraktivt eksportpotentiale.

Din virksomhed kan også få gavn af The Trade Councils omfattende indsigt i det indiske marked, der kan være en hjælpende hånd til at blive synlig på og navigere i Indiens attraktive marked. 

kontakt

Hvis du vil vide mere om dine muligheder på det indiske marked, kan du kontakte vores specialiserede sektorrådgivere. 

Loading...