Gå til indhold
benelux-regionen

DYFAs New Yorker-løsninger til Benelux-regionen

Gennem en målrettet indsats og tæt dialog med The Trade Council i Benelux er DYFA A/S godt i gang i Benelux og har indgået partnerskaber med nederlandske forhandlere, der ligeledes dækker en del af det belgiske marked.

DYFA kontaktede The Trade Council (TC) med et ønske om assistance til at identificere relevante partneremner i henholdsvis Belgien og Nederlandene, som kunne hjælpe dem med at udbrede deres produkter på de lokale markeder.

The Trade Councils rådgivere hjalp DYFA ved at kortlægge den nuværende markedssituation, inklusivt markedets aktører, viden- og inspirationsplatforme for arkitekter & interiørdesignere, markedstrends samt aktører og mulige konkurrenter. Ligeledes kontaktede handelsrådgiverne en række belgiske og nederlandske forhandlere af aluminium- og glasprodukter, der var DYFAs oprindelige målgruppe. Undervejs opdagede The Trade Council, at der var størst interesse blandt producenter og montører af glas- og vægløsninger. Derfor blev kursen ændret og TC kontaktede nye potentielle partnere. Afslutningsvis var The Trade Council i Haag vært for introduktionsmøder mellem DYFA og fire nederlandske forhandlere. Samarbejdet resulterede i tre aftaler med nederlandske virksomheder, der dækker både Nederlandene og dele af Belgien.

DYFA producerer og markedsfører interiørløsninger i aluminium og glas, såkaldte New Yorker-løsninger. Produktet er patenteret og udmærker sig i et byggesæt-system med dertil udviklet design software, som alle samarbejdspartnere/forhandlere benytter sig af, når de skal designe en væg. Fra softwaren laves en 3D-fil, der indlæses i en CNC maskine og efterfølgende tilskærer de færdige alu-profiler. Profilerne leveres i metermål fra DYFA i Danmark, hvor de efterfølgende skæres op hos samarbejdspartneren.

quote ikon
”Vi besluttede at søge hjælp ved The Trade Council til vores udvidelse til Benelux regionen og vi har haft stor glæde og udbytte af samarbejdet. Vi blev mødt med stor interesse og forståelse for vores behov, hvor en tæt dialog gennem hele samarbejdet bidrog positivt til opgaveløsningen og slutresultatet. TC Benelux har været en stor hjælp til at identificere og forbinde os med nye forretningspartnere. Her var ambassadens neutrale rolle vigtig for at etablere møder med vores fremtidige partnere.”
Trine Brinch Sørensen Bestyrelsesformand, DYFA A/S

OM BENELUX-REGIONEN

Nederlandene er Danmarks 7. største eksportmarked for varer og tjenester. Det er et nærmarked, der kendetegner sig ved en handelsmentalitet og kultur, der ligger tæt op ad den danske, og ligeledes er kendt for at være teknologisk innovativ, en digital frontløber og med et godt investeringsklima. Af de grunde ser mange små- og mellemstore virksomheder på Nederlandene, som et af deres første eksportmarkeder.

Med en eksport på 75 pct. af BNP er Belgien den mest åbne økonomi i EU og belgierne køber danske varer og tjenester for DKK 17 mia. årligt. Grundet landets store åbenhed for handel og et højt velstandsniveau er Belgien et marked med mange muligheder for danske virksomheder.

Kontakt os

Er du interesseret i at høre mere om markedsmulighederne i Benelux-regionen? Så kontakt vores lokale handelsrådgivere.

Loading...