Gå til indhold

Nyt SMV-program skal styrke særlige markedsindsatser og eksportparate virksomheder

Scope Your Business Model programmet giver danske virksomheder mulighed for at få skabt en strategisk forretningsmodel-tilgang til nye eksportmarkeder

The Trade Council’s nye SMV-program, Scope Your Business Model (SBM), giver danske virksomheder mulighed for at få skabt en strategisk forretningsmodel-tilgang til et nyt eksportmarked.

Dette sektorfokuserede program kvalificerer og understøtter særligt eksportparate SMV’ers entré på et nyt eksportmarked og anvender Business Model Canvas metoden til at evaluere virksomhedens forretningsmodel i lokal markedskontekst. The Trade Council har et særligt sektorfokus på markeder, hvor netop danske virksomheder og løsninger efterspørges, og SBM kan være virksomhedernes indgang til ét af The Trade Council’s prioriterede sektorinitiativer mod eksportmuligheder.

Tilskudsprogrammet tilbyder 30 timer til eksportparate virksomheder i op til to markeder og giver en hurtig afklaring på ressourcer og spørgsmål for at få skabt et strategisk beslutningsgrundlag for en virksomheds ekspansion til et nyt marked.  For yderligere information om programmet og hvordan programmet har skabt værdi for virksomheder som PreCure, læs mere via linket herunder.