Gå til indhold

Corona information Danske eksportvirksomheders

adgang Til internationale hjælpepakker

Få overblik over muligheder og hjælp på de vigtigste markeder

For at hjælpe danske virksomheder med at få gang i deres internationale salg igen – eller erobre nye markedsandele – har The Trade Council lavet denne portal. Den samler oplysninger om genåbningsplaner og økonomiske hjælpepakker (inkl. muligheder for økonomisk støtte), den politisk-økonomiske udvikling, rejserestriktioner og regler for varetransport over landegrænser, der kan have betydning for din virksomheds muligheder på markedet.
 
Du kan her få et hurtigt overblik over forholdene på de 26 vigtigste markeder for danske virksomheder inklusiv Tyskland, USA, Sverige,  Storbritannien og Kina.
 
Der er også information om de omfattende støttetiltag, der er gennemført på EU-niveau for at holde hånden under den europæiske økonomi og håndtere det økonomiske chok, som er opstået på tværs af EU’s medlemslande, som følge af COVID-19-krisen.
 
Oplysningerne giver et øjebliksbillede og er ikke udtømmende, da landene – ligesom Danmark – løbende tilpasser indsatsen i lyset af situationen. Nye restriktioner eller lempelser af eksisterende restriktioner kan indføres med meget kort varsel. Du bør derfor holde dig løbende opdateret på de links der er indsat.
 
Find dit eksportmarked herunder.
 
Har du brug for yderligere rådgivning kan du kontakte vores handelschef på det givne marked.
 
Du har også mulighed for at tilmelde dig Trade Councils nyhedsbrev for at holde dig opdateret på markedsmuligheder.
 

Find dit eksportmarked

Eksporthjælp COVID-19 Genstart din eksport med hjælp fra den nye eksport- og investeringspakke

En bæredygtig genstart af dansk økonomi, eksport og udenlandske investeringer vil være en absolut hovedprioritet for Udenrigsministeriet i 2020 og 2021. 
Læs mere her om de nye initiativer og den nyoprettede hotline, der skal hjælpe danske eksportvirksomheder med at få ordrebøgerne fyldt.  

Vil du have seneste nyt fra the trade council direkte i din indbakke?

Tilmeld dig vores nyhedsbrev. Så hører du fra os snart.